Som tumling (går i 1 klasse eller 2. klasse) kommer dit barn til at bruge meget tid på at lege - både ude og inde. Vi klæder os ud, rejser til månen i vores raket og spiser astronautkage. Vi går på opdagelse i naturen, samler kastanjer, bygger huler og rister skumfiduser over bål. Da vi ofte er udenfor, er det altid en god idé at have varmt tøj med.
Som pilt får du mange gode, sjove og svære opgaver. Vi vil nemlig gerne, at du skal blive klog på naturen, hvordan man har det godt med hinanden, Gud, musik, 1. hjælp og meget, meget mere. Du kommer på løb, får opgaver, der skal løses sammen med dine venner i Sognehuset og på Skovly. Vi laver bål og tager på tur, hvor vi overnatter i hytte eller i det fri. Glæd dig til at blive pilt - det er for vildt!!

Anja Kynde Berger

Tlf.: 22 38 86 63

Leder for Tumlinge

Jens Gammelvind

Lederassistent

Frida Bennedsgård

Lederassistent

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.

Børn kan dobbelt så meget, som de selv tror og 10 gange så meget, som deres mor tror - og tumlinge er ingen undtagelse.
Vi giver børnene mulighed for oplevelser og udfordringer, som giver dem brugbare færdigheder.
Vi er rigtig meget udenfor i naturen.
Programmet bygger vi op omkring forskellige mærker som f.eks. bålmærket, FDF liv mærket, natur mærket, vandre mærker, førstehjælpsmærket m.fl.
Vi tager forskellige mærker gennem sæsonen som børnene kan sætte på skjorten eller hænge i en nøglering/halskæde :-)
Tag en ven med - vi kan altid være flere.

Program

Program