Generelt i FDF Hendriksholm

- Det er ikke altid muligt at dukke op til et mandagsmøde. Og det er helt okay. I skal bare huske at melde afbud til klasselederen, gerne så tidligt som muligt. Ring eller skriv til klasselederen. Gør det IKKE på Facebook.

- Vi køber så vidt muligt altid økologiske. Vi bestræber os også på, at købe bæredygtigt ind. Det gælder både madvarer og materialer til aktiviteter.

- Hos os er vi nærværende og lever i nuet. Vi fordyber os i hinanden og i det vi laver sammen. Vi henstiller derfor til, at man lader telefonen blive hjemme eller liggende i jakkelommen når vi har møder. Vi tilbyder at man kan få sin telefon låst inde i en boks under mødet, hvis man er bange for den bliver stjålet. (Vi har aldrig oplevet tyveri)

- Vi elsker at spise søde sager, så det sker en gang imellem, at vi får slik eller kage. Medbring ikke søde sager til eget forbrug. Tages der noget med, deler vi ud til alle på klassen.

- Vi er er ude i alt slags vejr. Det er aldrig til at vide, hvad lederne har planlagt. Så hav tøj med/på til at være ude hver gang vi mødes.