Til vores møder

Vi bruger oftest et møde på en bestemt ting, dette kan være en mandag hvor vi laver toast over bål. Til et sådan møde starter vi med at få kløvet brænde til at lave bålet. Nå så der er kommet gang i bålet, skal vi lave vores dejlige toast over det. Det gør vi med hver vores toast jern, man kan holde ind over bålet. Til sidst er det bare at nyde den, nam.


Vi kan også finde på at bruge hele møder på at lege. Så vil vi lege forskellige sjove lege, så vi til sidst kan få os et mærke til FDF-skjorten.

Mødetider

Vi har møde mandage i fra kl. 16:30 - 18:15.

Der kan forekomme specielle mødetider, hvor tiden kan være forskudt eller ændret i forhold til hvad det plejer. Ved sådan møder gør vi selvfølgelig vores bedste for at informere omkring disse ændringer.

Vi har ikke møder på helligdage og i ferier.

Altid velkommen

Man er altid velkommen.

Man kan altid komme og være med til et møde, og hvis man er nervøs for at være med, kan der arrangeres så mor eller far, kan se på gennem hele mødet, så man kan finde ud af hvad vi laver.

Hvis man er mere tryg ved at have en forældre med til de første møder, er de selvfølgelig også velkomne til at være med på sidelinjen og være til stede som opbakning.