Invitation til Efterårslejr 2023 🍂🍁på Jomsborg

Deltagere fra F4 Godthåb, F6 Flintholm, F7, F 10 Solbjerg, og FDF Hvidovre
På lejr får man en masse oplevelser og bliver en del af et fællesskab med andre børn.

Tag med på Efterårslejr 2023!
Pak tasken med sovepose, varmt tøj, gå-på-mod og lyst til at møde nye venner fra FDF på Frederiksberg og Hvidovre. Vi skal lege, hygge og selvfølgelig lave en masse sjove aktiviteter for store og små.
Det hele sker på skønne Jomsborg i Kulhuse.
Dato: Søn. d. 15. – fre. d. 20. oktober 2023 (uge 42)
Deltagerpris: 850,- kr. (inkl. efterårslejr-trøje)
Tilmelding:
fdffrederiksberg.nemtilmeld.dk

Skipper for lejren: Andres Abildgaard, F6, anta@fdf.dk
Senest tilmelding: Torsdag d. 21. september 2023 (obs Kort frist, og hard-cut deadline på denne)

Telt/shelter gruppe
Det er første gang, at F 10 Solbjerg (stiftet i 2021) deltager i Efterårslejr (startet op igen 2013).

Da F 10 Solbjerg jo er en udekreds, har vi fået oprettet en Telt/Shelter gruppe (udendørshold) til os. (Børn og voksen fra de andre kredse må selvfølgelig gerne være med i vores lejrliv på telt/shelterpladsen).

I tilmeldingen vil I blive bedt om at vælge mellem inde og ude. Vi anbefaler selvfølgelig, at F 10 Solbjerg-børn tilmeldes til udeholdet.

Det betyder altså: Børn fra de andre kredse sover på sovesal, mens vi holder fast i udendørs-livet. Det er klart,at det er noget andet at sove i telt i oktober, end i juni måned. Men, det kan vi godt. Det er mig, Clara, der er ansvarlig for telt/shelter holdet, og jeg tvivler ikke på børnenes evner til at klare det. Det bliver lidt hårdt - men sjovt, og et minde for livet. Ca. to uger inden afgang, bliver alle der har tilmeldt sig udendørsholdet indkaldt til et for-møde sammen med deres forældre. Her skal alle medbringe: Deres underlag, sovepose, evt. lagenpose, forslag til nattøj, lygte og andet gear de måtte have spørgsmål til. Der udsendes deltagerbrev inkl. pakkeliste ca. 14. dage inden lejren,

Du skal have mindst én lejr, eller flere weekender under bæltet, for at deltage på denne tur med succces. Hvis du er i tvivl, så skriv til mig, og jeg vil svare dig helt ærligt hvad jeg synes.

Vi glæder os til at ser jer på Jomsborg! Det bliver for fedt!

Med venlig hilsen

Clara Troensegaard
FDF F 10 Solbjerg

Telefon: 61600089 % if user.phone: /False
Email: clara@fdff10.dk