Der går et stykke tid inden der er almindelig møde igen pga. påsken, derfor får i denne mail med forskellige informationer i.

Opdatering af aktivitetsplan
Den 22. marts er aflyst pga. andet møde og den 29. marts er aflyst pga. påske.
I aktivitetskalenderen er der oplyst at der skulle være Sing In den 4. april, men dette er flyttet til den 11. april. Derfor har vi møde på Knudpunktet den 5. april hvor vi laver bål og suppe. Den 11. april er der Sing In (Indbydelse ligger længere ned i denne mail) og den 12. april er der forårsfest for hele familien (indbydelse ligger også længere ned i denne mail).

Sommerlejr for ”de små” (0. kl. – 4. kl.) på Holmsborg
Husk der er sidste tilmelding til sommerlejren på Holmsborg den 22. marts (tilmeldinger efter denne dato tillægges et gebyr på 50 kr.) Link til tilmelding er https://goo.gl/forms/srTnmpkXmHuhsz0j2
Da vi var til info møde i sidste uge med udvalget der står for lejren, var det lykkedes dem at få lavet en TUT. TUTTEN er en lille slikbutik vi har på lejren, der har åbent en gang om dagen. I den kan der købes for 10 kr./dag. Total for lejren vil det blive 30 kr. Disse 30 kr. kommer udover prisen for lejren og indbetales på samme konto som lejeren.
Prisen pr deltager er 475 kr. Hvis du tager med som forældre på lejren er prisen 240 kr. for forældrene.
Der er flere der har spurgt til hvordan vi skal sove. Alle, voksne som børn sover i telt. Vi har teltene, men i skal selv have liggeunderlag og sovepose med. Dem der er tilmeldte til lejren vil i løbet af april modtage et deltagerbrev med pakkelister og andet information.

Østrig for ”de store” (5. kl og op)
Også her er der sidste tilmelding den 22. marts (tilmelding efter denne dato tillægges et gebyr på 200 kr.) Link til tilmelding er https://goo.gl/forms/HjT4txj5Oj3JmyxK2
Vi har endnu ikke så mange informationer udover hvad der allerede er oplyst. Når vi kommer tættere på bliver de tilmeldte indkaldt til et informationsmøde.

Sing In
SING-IN

Onsdag den 11.april
kl. 18.30-20.00
i Agerbæk Skoles aula

FDF Agerbæk byder alle i Holme Å og Vestjysk Netværk velkommen til SING-IN af vores sangbog March og Lejr 2018

En lille gruppe fra FDF Grindsted vil spille og synge for og med os, så vi kan lære de nye sange.

Aftenen er for alle: Pusling, Tumling, Pilt, Væbner, Seniorvæbner, Leder - ja tag gerne en ven med.

I pausen serveres kage og sodavand/kaffe.

VI SES!


Forårsfest

Årets forårsfest bliver afholdt den 12. april 2018 kl. 17:30 – 19:30 på Holmeåborg.
Det er en fest for hele familien. Vi starter med et familie løb, ca. kl. 18:15 spise vi sammen og ca. kl. 18:45 starter vi generalforsamling hvor børnene leger med lederne og forældrene samles med bestyrelsen.
Da arrangementet er med aftensmad har vi brug for tilmelding. Det sker på linket her https://goo.gl/forms/TuH6KbRSzvbNEwtB3 Senest den 10. april
Prisen for denne dag er 50 kr. per person der betales ved ankomsten. Prisen indeholder aftensmad + sodavand.
Vi håber at mange vil deltage i denne dag og opleve hvad vi laver sammen med jeres børn.

Mange hilsen
Lederne FDF Agerbæk