Kære medlemmer i FDF Virum og forældre

Igen i år afholder vi en kredskonkurrence i lodseddelsalg. Lodseddelsalget er en stor indtægtskilde for FDF Virum, og vi er meget taknemlige for den hjælp vi får her.
Lodsedlerne koster i år 25 kr, hvoraf ca. 18-19 af dem vil gå til kredsen. De penge vi tjener vil gå til materialer i kredsen, samt sommerlejre og andre fede aktiviteter.

Lodseddelsalget starter op den 11. september, og løber frem til første møde efter efterårsferien. Det er muligt at få lodsedler med hjem på de ugentlige møder. Man kan afhente lodsedler i første omgang fra næste uge, og man kan løbende hente flere. Løber man tør, er man velkommen til at komme forbi og hente flere, selvom det ikke er ens normale mødedag.
Husk at hvis I mister nogle lodsedler, og derfor ikke kan aflevere de resterende, så er det jer som forældre der vil hæfte for de mistede lodsedler. Derudover følger der sælgerinfo med når man afhenter lodsedler - husk at læse den grundigt!
OBS: Vi udlevere max 10 lodsedler med hjem til puslinge og tumlinge, hvis man henter uden forældre.

I forbindelse med lodseddelsalget kører der både en kredskonkurrence og en landsdækkende konkurrence.
I kredskonkurrencen er der præmier til den pusling/tumling, pilt, væbner/seniorvæbner og senior/leder der sælger flest lodsedler. Derudover trækkes der lod om 5 mindre gaver, blandt alle der har været med til at sælge lodsedler. Har man solgt mindst 10 lodder har man ét lod i den interne konkurrence. Har man solgt mindst 20 har man to, og har man solgt 30 eller flere så har man 3. Har man vundet en af hovedpræmierne udgår man af lodtrækningen. Der trækkes lod om gavekortene til julekredsmødet.

I den landsdækkende konkurrence arbejder vi sammen som kreds. Her får man et lod i konkurrencen for hver 10. lodseddel man sælger, og man kan her vinde:
1 gavekort til kredsen på 10.000 kr til Eventyrsport (som kan bruges til materialer til kredsen)
1 FDF t-shirt til alle medlemmer i kredsen

Vinderen findes efter salget slutter, og annonceres herefter. Har I spørgsmål er i velkomne til at kontakte Laura på laura.rosendahl@fdf.dk

Vi glæder os til endnu et fantastisk lodseddelår!
Med venlig hilsen
FDF Virum