TILLYKKE til FDF Vester Hassing.
Vi har 12. september 2020 modtaget Børne- og Ungdomsprisen 2020 fra Aalborg Y' Men's Club Aalborghus på DKK 25.000.

👍 Stor TAK til Inga 🤩, som har indstillet FDF Vester Hassing. Inga har indstillet hele kredsen, med fokus på det store frivillige arbejde som rigtig mange hjælpeledere og ledere hver uge bidrager med.
TAK for en fantastisk indsats til alle i FDF Vester Hassing.
Prisen blev overrakt på Minigolfbanen i Aalborgs Vestby.

På vedlagte billede ses Inga Gaarn i midten, til venstre Kaj Hupfeldt Nielsen, Y-men’s Aalborghus Og til højre Mads Duedahl, Rådmand, Sundheds og Kulturforvaltningen, Aalborg Kommune.

Ved overrækkelsen takkede Mads Duedahl for det frivillige arbejde indenfor Aalborg Kommune. Aalborg Kommune sætter stor pris på de frivillige initiativer, de frivillige kræfter og alle ildsjælene. Kommunen er meget bevidste om værdien og vigtigheden i det frivillige arbejde. Uden de frivillige kan forenings Danmark slet ikke eksistere.

Også Y-Men´s Club, som driver Aalborg Minigolf på Skydebanevej i Aalborg fik et par rosende ord. Mads Duedahl er imponeret over det arbejde der gøres på minigolfbanen. Et stort arbejde gennem mange år, som forplanter sig ud i nye foreninger bl.a. på grund af Børne- og Ungdomsprisen

🏌️‍♂️ Husk at besøge minigolf banen i Aalborgs Vestby, på den måde støtter du det frivillige arbejde i og omkring Aalborg