Sæsonen blev sat i gang i onsdags, og nu er vi alle godt og grundigt klar til at komme tilbage i rytmen med FDF-møder hver uge. Lederne har sat sig sammen og er blevet enige om et program for de forskellige klasser - se programmet under aktiviteter.

Vi er efterhånden ved at have børn på mange årgange, og derfor er der lavet forskellige programmer, så aktiviteterne passer til alderen på børnene og de unge. Puslingene og tumlingene har et program sammen, pilte og væbnere har samme program, og endelig er det glædeligt, at vores seniorer har meldt sig klar til at fortsætte, efter de er kommet hjem fra efterskolerne, og derfor er der naturligvis også et program for seniorvæbnere og seniorer.

Vi skal i løbet af efteråret tage en del mærker, og så skal vi også på besøg forskellige steder, hvor vi kan lære lidt om det samfund, vi lever i. Allervigtigst er det dog, at vi får chancen for at være sammen i det forpligtende fællesskab, hvor vi hjælper hinanden til at finde hvert vores ståsted at møde verden fra.

Lederne glæder sig meget til at lege, pjatte, lære, tale, hygge og grine med alle børnene og de unge i FDF Tåsinge.