FDF Tåsinge indkalder hermed til årsmøde den 19. februar 2020 kl. 16.30-18.00 i Sognehuset på Slotsalleen 13 i Troense.

På mødet er alle kredsens medlemmer, deres forældre og søskende velkomne til at komme og høre om, hvad der er sket i kredsen det seneste år, og hvad der skal ske i den nærmeste fremtid. Derudover er der også mulighed for at få indflydelse på, hvordan kredsen skal udvikle sig.

Vi vil forsøge at gøre årsmødet til en god oplevelse for både store og små. Derfor vil vi supplere de traditionelle dagsordenspunkter, der fremgår nedenfor, med sange, lege og beretninger fra børnene om deres oplevelser i FDF Tåsinge. Derudover vil kredsen også være vært ved en let forplejning, så vi gør, hvad vi kan for at få hyggen og fællesskabet i forreste linje.

Dagsordenen er som følger:

1. Valg af dirigent

2. Orientering om bestyrelsens arbejde og kredsens liv

3. Fremlæggelse af regnskab og budget

4. Valg til kredsbestyrelsen
På valg er Gitte Johansen, Bodil Klldegaard (genopstiller), Louise Christensen, Flemming Nielsen (genopstiller ikke)

5. Valg af suppleanter
På valg er Anja Mølbjerg (genopstiller ikke)

6. Valg af revisor samt stedfortræder for denne
Flemming Nielsen stiller op

7. Eventuelt

Vi har stærkt brug for nyt blod i bestyrelsen, da en del af de nuværende bestyrelsesmedlemmer, som det fremgår, ikke genopstiller. Derfor håber vi, at nogle forældre vil stille op til bestyrelsen og hjælpe kredsen til at kunne fungere. Arbejdet er ikke så omfattende, men den beskedne indsats har stor betydning for vores arbejde med børnene og de unge. Der er bestyrelsesmøde fire gange årligt, og på disse møder aftales det, hvem der tager sig at bestyrelsens forskellige opgaver. Det drejer sig primært om at holde styr på økonomien samt at holde kontakt til forskellige samarbejdspartnere, især kommunen og vores landsforbund. De "gamle" i bestyrelsen hjælper naturligvis til med at præsentere nye medlemmer for de projekter, der er i gang, og der er rig mulighed for at fremlægge sine egne ideer.

Hvis I har spørgsmål til arbejdet i bestyrelsen, kan I stille dem til enten bestyrelsesformand Gitte Johansen eller kredsleder Allan Moberg Andreasen. I kan finde alle kontaktoplysninger i bestyrelsesoversigten.