Der er altid plads til nye medlemmer! Vi holder fast møde om torsdagen for alle aldersgrupper. Du kan se hvilken aldersgruppe dit barn hører til her. Før du bliver medlem så opfordrer vi til at man kommer og er med til et par møder eller tre før man melder sig ind. Hvis du gerne vil prøve at være med, så bare duk op til mødet der passer dig. Du kan evt ringe til en leder for gruppen eller til kredslederen Bodil på 27200952 før du dukker op.

Hvis du allerede har været der et par gange og gerne vil være medlem, så kan tilmelde dig FDF Sct Jørgensbjerg her.

På tilmeldingsblanketten skal der tages stilling til følgende tilladelser:

Fototilladelse

I FDF Sct. Jørgensbjerg er vi rigtig glade for at vise vores aktiviteter frem for forældrene. Derfor deler vi billeder af vores medlemmer og aktiviteter på vores hjemmeside og på de sociale medier. Ved accept af fototilladelse gives der samtykke til, at der tage portræt- og situationsbilleder som efterfølgende må anvende på hjemmeside og sociale medier.
Alle billeder bliver gennemgået for at sikre, at vi overholder de gældende regler for offentliggørelse af fotos. Hvis du mod forventning alligevel finder et billede, som du er utilfreds med, at vi har delt, så skriv til os på bbkorsgaard@gmail.com med en adresse til billedet, og hvordan du har fundet det, så fjerner vi det selvfølgelig hurtigst muligt.

Køretilladelse

I FDF Sct. Jørgensbjerg benytter vi os af offentlig transport, transport i lejede busser og forældretransport i forbindelse med lejre og arrangementer. Accept af køretilladelse giver samtykke til at barnet må transportere på ovenstående måder.

Svømmetilladelse og Klatretilladelse

Ved accept af disse gives der samtykke til at barnet må deltage i vand- og klatreaktiviteter som opfylder gældende regler i FDF.