Kære orkesterleder mv.

Landslejr

Her kan du læse om
- koncertstævne
- landsorkester
- Sydslesvig
- Orkesterkursus

FDF Orkesterudvalg har brug for hjælp!

Vi vil rigtig gerne lave koncertstævne og samle så mange FDF musikere og mange andre, til en musikalsk fælles oplevelse. Her har vi brug for hjælp til at arrangere stævnet i lige præcis den form, der skal til for at vi kan samles flest mulige. Hvem har ideer til værtskreds mv.? Datoen ligger ikke fast og tager udgangspunkt i dem som vil arrangere stævnet. Skal vi spille i ensembler til alle Væbnermesterskabets poster, andagt og fælles massed band på rådhuspladsen? Nogle ideer? Orkesterudvalget er klar med erfaringer fra tidligere, støtte og gennemførelse. Du er meget velkommen til at kontakte formandsskabet. Kontakt gerne Anne Mette.

Landslejr

Landsorkesteret starter rejsen mod landslejren og samles i Aarhus den 21. til 23. februar. Du kan finde invitationen på fdf.dk eller bruge dette link. Landsorkesteret kan se frem til to sæsoner med rigtig meget FDF på programmet. Til efteråret 2020 er der landsmøde i Nyborg, hvor op mod 1.000 samles og blandt hører landsorkesteret. I foråret 2021 øver vi sammen med lejrbålsgruppen, for at forberede den bedste landslejr 2021. Du skal derfor hjælpe med at melde alle de gode musikere til, som kan bidrage til landsorkesteret. Der bliver brug for alle. Vil vil også meget gerne have din forhåndstilmelding til hele forløbet - du kan tilmelde dig her på dette link. Kontakt gerne Jan.

Sydslesvig

Vores deltagelse i Sydslesvig står i 100 årets tegn, og rigtig mange vil gerne have endnu mere musik, fællessang og dansk deltagelse. Her kan du hjælpe ved at modernisere marchrepertoiret, så vi alle spiller vedkommende og genkendelig musik. Hvis du mangler inspiration, så har vi rigtig gode erfaringer fra Orkesterkursus og i Orkesterudvalget. Marianne vender tilbage med flere detaljer.

Orkesterkursus vil rigtig gerne have flere kursister, og du kan allerede nu forhåndstilmelde dig kurset. Vi har sat kursusledelse og kender allerede to dirigenter. Tim dirigerer grønt rige (de mest øvede unge) og Stig Mærsk dirigerer lilla rige (de meget rutinerede). Brug gerne dette link.

Udvidelse af af orkesterudvalget vil vi rigtig gerne have du bidrager til. Kender du en som har lyst til at at arbejde med orkesterudvikling, landsorkester, orkesterkursus, landsarkiv eller noget helt andet indenfor orkestermusik - ikke det hele og gerne bare en enkelt ting?

Glædelig jul og godt nytår

FDF Orkesterudvalg

Indbydelse til orkesterkursus