Vi er med på landslejren i 2022, hvor landsorkesteret er musikalsk fyrtårn og forsyner landslejren med musik og underholdning i verdensklasse. Landslejren er en af de absolut vildeste oplevelser i FDF og sammen med Landsorkesteret lover vi en oplevelse, du sent vil glemme.

Landsorkesteret kan se frem til en sæson med rigtig meget FDF på programmet. Til efteråret 2021 er der samling på Sletten. I foråret 2022 har vi samling i Aalborg og derudover øver vi sammen med lejrbålsgruppen, for at forberede den bedste landslejr 2022. Du skal derfor hjælpe med at melde alle de gode musikere til, som kan bidrage til landsorkesteret. Der bliver brug for alle. Kontakt gerne Jan.

Hvad er landsorkesteret

Landsorkesteret er et tilbud til musikere i og uden for FDF. Det er et stærkt supplement til efterårskursus, instruktøruddannelse og musikundervisningen i kredsen. Landsorkesteret samles et antal gange i weekender og her gennemføres kursus med den klare målsætning at bibringe kursisterne inspiration, motivation og udfordringer i musikken. Dette sker gennem struktureret undervisning.

Målet med weekenden er at samle glade FDF-musikere og øvrige glade musikere, der søger udfordringer. Niveauet er fleksibelt, og målet er 'grønt rige plus'. Vi sigter efter at have normal Brass Band besætning med mulighed for at dublere i stemmegrupperne. Den nedre aldersgrænse er 13 år, og der kan bruges vejledende "optagelsesprøver" hvis besætningen udfordres for at støtte den enkelte i at spille den rigtige stemme.

Flere har spurgt om medlemskab af FDF eller gebyret for ikke medlemmer.
Det er mega nemt! Du går ind på LINK og kan være del af vores fællesskab. Det koster 200 kr. hvert halve år.
Skjorte og alt det andet tager vi bagefter :-)
Du er også velkommen til at finde en kreds i nærheden af der hvor du bor.
Er du stadig i tvivl så kontakt formandsskabet i orkesterudvalget - Anne Mette eller Jan.