FDF Ørum

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

I Ørum FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er blandt andet friluftsliv og leg.

Aflevering af ting til FDF loppemarkedet.

Man kan aflevere ting til FDF loppemarkedet på Revas i Ørum. Der er en container midt på pladsen, hvor man sætte de ting man vil give til loppemarkedet.

Containeren er åben i pladsen åbningstid. Mandag-torsdag 15.00 til 18.00. fredag 13.00 til 18.00 og lørdag 10.00 til 18.00.

Man kan også sende en besked på facebook til loppemarked Ørum FDF og aftale hvis man vil aflevere på FDF gården.

Du finder os på facebook her.: Loppemarked Ørum FDF

Kredsens kalender

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Fdf.GroupCms.Website.Models.CalendarSummaryViewModel.

Nyt fra FDF.dk

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Fdf.GroupCms.Website.Models.CalendarSummaryViewModel.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus

Nyheder

Nyt fra FDF.dk