Kære Forældre til medlemmer i FDF Lind,

Først skal der lyde en stor tak for jeres opbakning til at vi igen kan lave FDF for børn og unge i FDF Lind.

Vi har i FDF Lind valgt, at der ikke kan tilgå nye medlemmer til holdene pr. dags dato. Dette udelukkende for at være 100% sikre på at vi på intet tidspunkt overstiger forsamlingsforbuddet for foreninger, der pt. lyder på 25 personer inkl. Ledere. Derudover er det også af hensyn til evt. smitteopsporing, hvis vi skulle blive ramt af et Covid-19 tilfælde på et af holdene.

Alle hold har planlagt deres program ud fra et max på 25 personer, nogle hold får udskudt deres mødetid med 15 min, andre vil i første omgang kun kunne møde til FDF hver 2. uge. Et er sikkert, der vil komme justeringer hen af vejen, og vi vil hurtigst muligt reagere og kommunikere ud omkring dette, når der sker ændringer.

Ved opstart fra mandag den 8. marts, er det vigtigt at børnene først møder 5 min. før holdte starter. I som forældre må IKKE gå ind på Grunden, men skal aflevere og hente børnene ude på Tavlundvej/ parkeringspladsen. Vi opfordre jer til at blive siddende i bilerne, og børnene så kommer til jer. HUSK ikke at benytte naboens indkørsel til at vende i og derudover er det vigtigt, at vi holder Tavlundvej fri for biler. Parker derfor enten på parkeringspladsen eller marken over for grunden.

Grunden er nu opdelt i 2 zoner, hvorfor det er vigtigt at I taler med børnene om hvilken zone, de skal møde i til den pågældende mødeaften. Det er ikke tilladt at passere de to zoner, da vi så risikere at overskride forsamlingsforbuddet på 25 personer. Der er stadig adgang til toilettet på Grunden. Skal børnene benytte toilettet, er det vigtigt at de medbringer et mundbind – da toilettet er inde i Onkel Pouls hytte. (dette gælder alle børn på 12 år og derover)

I vil modtage information fra holdenes ledere omkring program og mødested senere i dag. Husk at melde afbud hvis dit barn oplever milde symptomer som feber, hoste, ondt i hovedet og muskelømhed. Se mere information omkring vores retningslinjer i vedhæftede fil.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen.

Ledere & Bestyrelse i FDF Lind

PS. Hvis I har spørgsmål, kan I enten skrive til holdets ledere eller til Bestyrelsesformand Bitten Stage på 2710 2841. Vi er altid klar til at svare og være i dialog med jer.

Retningslinier

Retningslinjer for opstart FDF.

Hent som PDF