Over hele landet går FDF kredsene på sommerferie. Men snart skal vi ud og fange alle de frivillige som hvert år i august / september starte på ny uddannelse. Hvert år er der i de fleste større byer et relativt stort potentiale.

Der er studiestart masser af steder også udenfor Aarhus. Både Silkeborg og Horsens har flere gode uddannelsesinstitutioner og lokalt har man ofte bedre mulighed til at komme i på studierne, end i de store studiebyer. Ofte er de små studiebyer mere opmærksomme på at de studerende skal have et meningsfuldt socialt liv ved siden af studiet.

I Aarhus kan man som kreds deltage i Studiemesse Det vil være muligt at koordinere en fælles FDF stand hvis nok kredse vil være med .

I Silkeborg og Horsens er der også flere mulighed omkring slutningen af august hvor bla. VIA College har masser af studerende.

Fælles for alle stederne er det vigtigt at man prøver noget og gør en indsats. Ellers kan man være helt sikker på at intet sker.

Du kan læse lidt mere omkring rekruttering her

Hjælp hinanden

Hvert år flytter massere af FDFere på tværs af landsdelene. Og ofte ved man jo godt som leder eller kredsleder at nogen skal flytte. Kender du nogen som flytter, så skriv til tip@FDF.dk

Så samler FDF Forbundssekretærer op og sørger for at netop din medleder eller senior får et nyt sted at være leder.