Netop i disse dage, får rigtig mange besked om optagelse på et hav af studier i hele landet. Det er ikke kun et storbysfænomen, men en generel mulighed for at give potentielle medlemmer et nyt fællesskab. I Landsdel 4 har vi mange gode studiebyer, med nye nye studerende. Udover studiestart, så er 1. august er årets helt store flyttedag. Her får rigtig mange nyt job og der flyttes på kryds og tværs af landet. Det er kredsens mulighed for at bygge nye fællesskaber med dem som flytter til byen.

FDF-kredse har noget særligt at tilbyde i en flyttesituation, netop fordi FDF er landsdækkende. Der er muligheder i alle områder og tilflytterne har brug for jeres fællesskab! – Hvad gør din kreds for at indbyde tilflytterne? – Har I brug for hjælpe til at tiltrække nye? – Kontakt din forbundssekretær.

Hvis du har seniorer eller ledere i kredsen som du ved flytter til en anden by, så tag kontakt til din Forbundssekretær, som kan hjælpe dem med at finde en ny kreds.

Husk at få taget godt afsked med dem der forlader kredsen og giv dem et jævnt skub til at finde et nyt FDF-ståsted og fantastisk fællesskab.

Hvor er Landsdel 4 – (Landsdel 4 dækker hele områderne omkring Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens).

Se et kort her: https://fdf.dk/kontakt/oversigt/landsdele

Find en kreds i nærheden:

https://fdf.dk/kontakt/oversigt/kredse

Kender du nogen der flytter? - Send en mail til TIP@FDF.dk - så bliver de kontaktet af en forbundssekretær.

Flytter du til Landsdel 4 - Kontakt den lokale forbundssekretær:

Rasmus Bach Ottosen

RBO@FDF.dk / Tlf.: 41 73 11 84