Det sidst år, har Landsdelsledelsen arbejdet med at udvikle og styrke landsdelsarbejdet. Man har siden Landsdelsmødet i 2019, haft en ambitiøs handlingsplan. Niels, Frida og Jannik har haft et godt samarbejde, men har haft brug for flere kræfter for at løse bredden i opgaverne i Landsdelen. Desuden måtte Frida efter nytår, trække sig fra Landsdelslederposten pga. af sine studier. Tak til Frida for indsatsen som Landsleder. Hun forsætter i Landsdelsledelsen men med andre opgaver.

Nu er der nye kræfter klar til at løfte opgaven!

Anne Marie Busk (FDF Tyrsted-Uth) og Jesper Holm Sørensen (FDF Gadbjerg) blev ved et møde i sidste uge indsuppleret i Landsdelsledelsen. Det er to gode FDFere, begge med baggrund som kredsledere i Hærvejen Netværk. Begge er det sidste år, stoppet efter mange år, som kredsledere og var således begge klar til nye opgaver.

På mødet konstituerede Landsdelsledelsen sig på ny. Således at Jesper Holm Sørensen er blevet ny Landsdelsleder. Se den fulde liste her.

Landsdelsledelsen har første møde mandag den 2. marts og den nye Landsdelsleder ser frem til samarbejdet med de fire andre og ungdomsrepræsentanterne. Der ligger mange spændende opgaver og venter.