Kære Landsdel 3

Hvis ikke i har set det så har trosudvalget lige holdt deres første møde i den nye sæson. Her blev alle de nye medlemmer introduceret og de ”gamle”, kunne dele ud af deres erfaringer. I den forbindelse har jeg fået æren af at være kontaktperson mellem trosudvalget og LD3, da jeg selv er fra FDF Fjelstervang og derfor kender flere kredse og personer i Landsdelen. Var også med til at holde andagter da vi i sommers var i Østrig.

Som altid er trosudvalget til for at støtte FDF’s arbejde med tro både i forbundsregi, men også i de lokale kredse, netværk og landsdele. Vi vil gerne stå til rådighed for alle, og hjælpe med at give inspiration til hvordan man selv hjemme i kredsen for brugt forkyndelsen og får åbnet op for en samtale der for nogle kredse er svær. Min rolle er at gøre trosudvalget tilgængeligt for jer i LD3 (og 4 da jeg selv bor i Aarhus), og være bindeledet der gør at vi sammen får brugt FDF’s formål: at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. Dette kan ske, gennem inspirations aftner på Hardsyssel, til et netværksmøde, et ledermøde eller f.eks. på lederskole.

Hvis i har nogle forslag til det trosudvalget arbejder med generelt er i meget velkomne til at skrive til mig, så vi kan blive endnu bedre til det vi gerne vil. Derfor vil vi også gerne modtage feedback på noget af det arbejde vi laver, så vi sammen kan skabe et godt arbejde med troen og en åben dialog mellem udvalg og kredse.

Hvis i har spørgsmål eller andet så hold jer ik’ tilbage og send en mail eller ring 25 17 63 74 - hvis der er brug for det.

Jeg glæder mig til et godt samarbejde!
Ved Venlig Hilsen
Heidi Bonde Nielsen
FDF Fjelstervang
FDF Trosudvalget
Mobil: 25 17 63 74
Mail: heid4631@hotmail.com
I kan altid finde inspiration på fdf.dk/tro eller skrive til mig eller til tro@fdf.dk.
Det er også her man bestiller materialer.