Nyhedsbrev 05/09-22

Kære alle

Så er vi i gang igen! Her en kort genopfriskning af de vigtigste ting at være opmærksom på - mødesteder, mødetider og kontingent. Og nederst i dette nyhedsbrev kan du finde et par gode billeder fra Liv i Lyngby, hvor vi jo var med, og hvor mange af jer var forbi.


I. Vær opmærksom på, hvor de første par møder holdes henne
Da vi jo stadig er i gang med flytningen til det nye kredshus, skal I huske at være opmærksom på, hvor I skal være henne.

Nogle skal møde i det gamle kredshus på Rustenborgvej 15a - andre skal møde i det nye kredshus, Palæet, på Lottenborgvej 16.

Hvis I er i tvivl om, hvor I skal møde henne, så skynd jer at hive fat i jeres ledere.

Bemærk, at puslingene og tumlingene først begynder deres møder i næste uge!II. Husk at betale kontingent
Ja, det skal jo til. Fristen for tilmelding er den 15. september, og det er jo faktisk lige om lidt.

Du skal tilmelde dig og betale kontingent direkte ved det hold, du hører til:
Er du lige begyndt i 0. klasse, skal du på vores puslingehold, der holder møde hver mandag kl. 18 til 19. Du tilmelder dig dette hold lige her.

Er du lige begyndt i 1. eller 2. klasse, skal du på vores tumlingehold, der holder møde hver mandag kl. 18 til 19. Du tilmelder dig dette hold lige her.

Er du lige begyndt i 3. eller 4. klasse, skal du på vores piltehold, der holder møde hver tirsdag kl. 18 til 19.30. Du tilmelder dig dette hold lige her.

Er du lige begyndt i Går du i 5. eller 6. klasse, skal du på vores væbnerhold, der holder møde hver tirsdag kl. 18 til 20. Du tilmelder dig dette hold lige her.

Er du lige begyndt i 7. eller 8. klasse, skal du på vores seniorvæbnerhold, der holder møde hver onsdag kl. 18 til 20. Du tilmelder dig dette hold lige her.

Er du lige begyndt i 9. klasse eller er ældre end det (men under 18), skal du på vores seniorhold, der selv aftaler deres mødetider. Du tilmelder dig dette hold lige her.


Hvis I har spørgsmål, problemer, kommentarer eller andet til tilmeldingen og kontingentbetalingen, er I velkomne til at kontakte os.III. Mødetider og kontaktoplysninger på lederne
I får også lige oversigten over mødetider m.m. igen.

Er du begyndt i 0. klasse efter sommerferien, skal du på vores puslingehold, der holder møde hver mandag kl. 18 til 19. Første møde er mandag den 5. september. Hiv fat i Oliver (61300337), hvis du har spørgsmål til dette hold.

Er du begyndt i 1. eller 2. klasse efter sommerferien, skal du på vores tumlingehold, der holder møde hver mandag kl. 18 til 19. Første møde er mandag den 5. september. Hiv fat i Monica (23263136), hvis du har spørgsmål til dette hold.

Er du begyndt i 3. eller 4. klasse efter sommerferien, skal du på vores piltehold, der holder møde hver tirsdag kl. 18 til 19.30. Første møde er tirsdag den 6. september. Hiv fat i Gert (31403782), hvis du har spørgsmål til dette hold.

Er du begyndt i 5. eller 6. klasse efter sommerferien, skal du på vores væbnerhold, der holder møde hver tirsdag kl. 18 til 20. Første møde er tirsdag den 6. september. Hiv fat i Joachim (61605391), hvis du har spørgsmål til dette hold.

Er du begyndt i 7. eller 8. klasse efter sommerferien, skal du på vores seniorvæbnerhold, der holder møde hver onsdag kl. 18 til 20. Første møde er onsdag den 7. september. Hiv fat i Anna (50916980), hvis du har spørgsmål til dette hold.

Er du begyndt i 9. klasse eller er ældre end det (men under 18), skal du på vores seniorhold, der selv aftaler deres mødetider (herunder også det første møde). Hiv fat i Casper (28459719), hvis du har spørgsmål til dette hold.IV. Billeder fra Liv i Lyngby
Lørdagen var en festlig dag i Kgs. Lyngby - hele byen var fyldt med glade folk og sjove oplevelser. Og som så mange gange før gjorde vi også vores til, at der kom Liv i Lyngby.

Lokalavisen Det Grønne Område har samlet nogle fine billeder fra dagen - og der er vidnesbyrd om vores bidrag.

Billederne kan ses her:

Venlig hilsen

FDF Kgs. Lyngby