Kære børn, unge og forældre i FDF K23 Valby

Vi går mod lysere tider og kan nu endelig se frem til igen at kunne mødes fysisk til FDF. Det har vi set frem til længe og glæder os meget til at mærke FDF-fællesskabet omkring bålet, i legen, i det store og i det små. Kort sagt, at mødes med jer igen og få en masse gode forårsoplevelser sammen.

På hvilke måder kan vi holde fysiske FDF-møder?
Fra mandag den1. marts blev foreningslivet genåbnet delvist i hele landet, og Kulturministeriet har udgivet retningslinjer for, hvordan genåbningen konkret skal foregå. Det betyder, at vi i FDF nu må mødes i grupper á op til 25 personer til udendørs aktiviteter. I K23 vil vi prøve at holde os til mindre bobler, sådan at børnene er I de grupper de også var I i efteråret.

Derudover fortsætter vi det fokus på høj hygiejne, som vi har haft siden foråret 2020. Der er ikke krav om coronatest.

Hvis I ønsker det, kan I læse mere om de retningslinjer, som vi følger, her: https://fdf.dk/nyheder/orientering-vedroerende-coronavirus

Sådan holder klasserne FDF-møder i den kommende tid
I den kommende tid vil klasserne modtage nærmere information fra deres ledere om, hvordan det konkrete forårsprogram for klassen ser ud. I nogle tilfælde kan vi planlægge nogle uger frem og i andre tilfælde bliver møderne meldt ud uge for uge. Vi har pga. årstiden og vejret valgt at vi holder nogle af vores møder på andre dage og tidspunkter end vi plejer – vi håber I vil have tålmodighed med det. I vil fra jeres barns leder få besked om hvordan vi kommunikerer med jer frem til sommerferien, og hvordan vi gerne vil have svar fra jer.

Vi skal passe på hinanden
Det er vigtigt at vi ikke udsætter hinanden for smitte, derfor er det vigtigt at man melder afbud til mødet hvis man har symptomer på Corona, eller hvis man er potentielt smittet, fx hvis man er blevet sendt hjem fra skole eller en i ens husstand er sendt hjem fra skole eller arbejde, pga smitte.

Alle børn og unge må møde til FDF - også de hjemsendte skoleelever
Det er en svær og ulogisk situation, vi er i. Nogle børn kan komme i skole, andre ikke – men alle kan komme til FDF. Myndighederne har prioriteret at genåbne det udendørs foreningsliv, fordi det er vigtigt for børn og unge at kunne mødes i fællesskaber som FDF. FDF skal som forening følge retningslinjer fra Kulturministeriet, mens fx skoler skal følge retningslinjer fra Børne- og Undervisningsministeriet.

Vi glæder os!
Sidst, men ikke mindst: Vi glæder os til at se jer igen! Vi håber, at vi får en lang og oplevelsesrig forårssæson med tid og rum til at lave alle vores yndlingsaktiviteter sammen og opleve FDF-suset igen!

Hvis I sidder tilbage med tvivl eller spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os på 28905114 (Pollys nummer, skriv en sms, så ringer jeg tilbage).

Vi lægger også informationer både på Facebook FDF K23 Valby og på vores hjemmeside fdfk23valby.dk.

Stor hilsen
På alle ledernes vegne
Polly Bundgaard


Ps. Som I sikkert allerede ved er vi i fuld gang med at planlægge sommerlejr på Klinteborg i uge 28.