Opskrift

    • Start med at snitte alle grøntsagerne, spidskål skæres i tynde ringe, løg i tynde kvarte ringe, hvidløg i flade skiver.
    • Den snittede spidskål ligges for sig selv.

    Begynd at stege grøntsagerne når der er ca. 10 min til den øvrige mad er færdig.

    Start med at stege hvidløg og rødløg, til de bliver ganske let gyldne.

    Tilsæt spidskål

    Når det hele er gyldent er det klar. Nogle kan godt lide det, når det er mørkere, men det er jo en smagssag.

    Server mens det er varmt

    Variationsmuligheder

    • Drys hakkede mandler over den færdige varme salat

Barometer

Barometer

  • Let til svær: 1
  • Billigt til dyrt: 2
  • Aktivere få til mange: 2
  • Mætter få til mange: 2
  • Årstidsindeks: 1,3,4
  • Kan man lave retten på 1,5 time? Ja

Ingredienser

Ingredienser til 5 personer

    • 1 Spidskål
    • 1 hel Hvidløg
    • 3 Rødløg
    • Olivenolie

Udstyr

Bålpande/gryde og pallet