Opskrift
Skær rabarber i stykker på ca 5 cm. Put dem i en tærteform, og hæld 100g sukker over.
Bland havregryn, smør og s200 g sukker i en skål.
Hæl det over rabarberen. Glat efter med skeen.
Put tærteformen i dutch oven, sørg for at det er en jævn varme både under og over dutch oven.
Varmen skal ikke være for varm.
Efter ca 30-40 minutter er tærten færdig. (en god ide er at holde øje med den jævnligt)
Barometer
Barometer
- Let til svær: 1
- Billigt til dyrt: 1
- Aktivere få til mange: 1
- Mætter få til mange:
- Årstidsindeks: 2,3,4
- Kan man lave retten på 1,5 time? Ja
Ingredienser
Ingredienser til 5 personer
-
-
300 g havregryn
150 g smør
200g sukker
100 g sukker
1000g rabarber eller skud af Japansk Pileurt
-
Udstyr
Dutch oven
Tærteform
Skål
Ske
Skærebræt
Kniv