Opskrift

Skær rabarber i stykker på ca 5 cm. Put dem i en tærteform, og hæld 100g sukker over.

Bland havregryn, smør og s200 g sukker i en skål.

Hæl det over rabarberen. Glat efter med skeen.

Put tærteformen i dutch oven, sørg for at det er en jævn varme både under og over dutch oven.

Varmen skal ikke være for varm.

Efter ca 30-40 minutter er tærten færdig. (en god ide er at holde øje med den jævnligt)

Barometer

Barometer

  • Let til svær: 1
  • Billigt til dyrt: 1
  • Aktivere få til mange: 1
  • Mætter få til mange:
  • Årstidsindeks: 2,3,4
  • Kan man lave retten på 1,5 time? Ja

Ingredienser

Ingredienser til 5 personer

    • 300 g havregryn

      150 g smør

      200g sukker

      100 g sukker

      1000g rabarber eller skud af Japansk Pileurt

Udstyr

Dutch oven

Tærteform

Skål

Ske

Skærebræt

Kniv