Opskrift

Løg skæres i grove stykker

Champignon skæres i stykker (deles f.eks. i 4 stykker)

Bacon ristes

Efter ca. 3 min svitses løgene med.

Når løgene er gyldne svitses kødet også med.

Efter yderligere nogle minutter svitses champignon med.

Tilsæt paprika, salt, peber, hakkede tomater, tomatpure, noget af vandet og ris.

Undervejs holdes øje med om der skal mere vand i, så risene kan koge med

Tilsæt fløde og cocktailpølser og kog op.

Smag evt. til med

Tilsæt sovsekulør

  • Alternative ingredienser

Der kan evt. bruges lettere alternativer til fløde

Brug evt. friske champignon

Barometer

Barometer

  • Let til svær: 2
  • Billigt til dyrt: 3
  • Aktivere få til mange: 2
  • Mætter få til mange: 5
  • Årstidsindeks: 1,2,3,4
  • Kan man lave retten på 1,5 time? Ja

Ingredienser

Ingredienser til 5 personer

  • 0,5 kg Skinke eller oksekød i tern

    225 g.Bacon i tern

    275 g. Cocktailpølser

    350 g. Champignon

    250 g. Løg

    0,4 kgHakkede tomater

    90 gKoncentreret tomatpure

    6 tsk. Paprika

    Salt og peber

    Flydende margarine

    Ca. 5 dl.Vand

    5 dl.Fløde

    Bouillon til ekstra smag

    Sovsekulør

    500 g ris

Udstyr

Støbejernsgryde

Grydeske

Skærebrædder

Knive

Skåle