Opskrift
Løg skæres i grove stykker
Champignon skæres i stykker (deles f.eks. i 4 stykker)
Bacon ristes
Efter ca. 3 min svitses løgene med.
Når løgene er gyldne svitses kødet også med.
Efter yderligere nogle minutter svitses champignon med.
Tilsæt paprika, salt, peber, hakkede tomater, tomatpure, noget af vandet og ris.
Undervejs holdes øje med om der skal mere vand i, så risene kan koge med
Tilsæt fløde og cocktailpølser og kog op.
Smag evt. til med
Tilsæt sovsekulør
- Alternative ingredienser
Der kan evt. bruges lettere alternativer til fløde
Brug evt. friske champignon
Barometer
Barometer
- Let til svær: 2
- Billigt til dyrt: 3
- Aktivere få til mange: 2
- Mætter få til mange: 5
- Årstidsindeks: 1,2,3,4
- Kan man lave retten på 1,5 time? Ja
Ingredienser
Ingredienser til 5 personer
-
0,5 kg Skinke eller oksekød i tern
225 g.Bacon i tern
275 g. Cocktailpølser
350 g. Champignon
250 g. Løg
0,4 kgHakkede tomater
90 gKoncentreret tomatpure
6 tsk. Paprika
Salt og peber
Flydende margarine
Ca. 5 dl.Vand
5 dl.Fløde
Bouillon til ekstra smag
Sovsekulør
500 g ris
Udstyr
Støbejernsgryde
Grydeske
Skærebrædder
Knive
Skåle