Opskrift
Opvarm olien i en stor pande eller gryde og tilsæt pølserne, steg i 5-6 minutter, drej regelmæssigt til de er lysebrune. Tilsæt løg. Tilsæt bacon og svampe og steg i yderligere 2-3 minutter indtil det er brunet.
Tilsæt tomaterne og bagt bønner, bring til en svag boblen.
Lav en fordybning i blandingen og slå æggene ud i dem. Dæk og lad den simre videre på lav varme i 3-4 minutter, indtil det hvide er kogt, men æggene er stadig bløde.
Drys persille, salt og peber, inden det serveres.
Variationsmuligheder
- Let/svær version
- Alternative ingredienser
- Balsamico eddike – Engelsk sovs eller Sød Chilli.
Barometer
Sæson 1,2,3,4
Billigt til dyrt 2
Let til svært 1
Mætter få til mange -
Kan man lave retten på 1½ time? Ja
Ingredienser
Olie.
5 pølser
10 skiver bacon skåret i 1/3
10 svampe skåret i halvdele
1 ds hakkede tomater.
1 ds baked beans bønner i tomat.
1 løg groft hakket
5 æg
Persille groft hakket
Salt og peber
5 stk. toast ristes
Udstyr
Dutch Oven eller pande med høj kant og låg.