Der findes ikke dårligt vejr, men…

Børn og voksne i FDF F 10 Solbjerg elsker at være udenfor. "Vi har hjemme i Solbjerg Kirke, men det er ikke her vi holder vores møder", fortæller Daniel Bjerre Svendsen, Kredsleder i F 10 Solbjerg. Og det er meningen.

Istedet afholdes alle børnemøder på græsplænen i Domsgården ved Solbjerg Kirke, samt ude i Frederiksbergs grønne åndehuller såsom Kilen, Frederiksberg Have og Den Grønne Sti. Og det er uanset hvad vejrudsigten siger. ”Vi kan fint lave mad over bål, eller lære førstehjælp, selvom det regner eller blæser", forklarer Daniel. "Der er sådan set ikke noget, vi ikke kan lave uanset vind og vejr".

Nye pavilloner fra Frederiksbergfonden

I sensommeren 2021 søgte F 10 Solbjerg Frederiksbergfonden om midler til to pavilloner. Og Frederiksbergfonden sagde ja til at støtte FDF-kredsen.

"For selvom vi elsker at være udenfor, så er der alligevel nogle aktiviteter hvor vi kan se, at vi kan lave et bedre FDF-møde for børnene, hvis vi ikke behøver at tilpasse mødet helt så meget efter vejret", siger Clara Troensegaard, også Kredsleder i F 10. "Til eksempelvis at skulle lære at læse kort. Eller, når vi skal synge fra vores March og Lejr sangbog".

Pavillonerne bliver et samlingspunkt

Med midlerne fra Frederiksbergfonden er to store, flotte pavilloner nu klar til brug, i FDF-blå farver og med sjove tegninger trykt på siderne! "Vi er meget glade og taknemmelige for støtten fra Frederiksbergfonden. Pavillonerne kommer til at blive samlingspunkt og være rammen om mange super oplevelser for børn på Frederiksberg. Det er vi ikke et øjeblik i tvivl om", smiler Daniel.


Pavillonerne er produceret sammen med firmaet COMSEC, der også bakkede op ved at lave det grafiske arbejde uden beregning.

Pavillonerne

Hver pavillon er 3x4 meter, har en side med dør, en side med vindue, og vi kan sætte dem op med alle, ingen, eller et par af siderne påsat.