FDF Aarhus 1 har både en hjemmeside, en Facebook-gruppe og instagram-profil. Vi forsøger at bruge alle dele aktivt til at kommunikere med forældre og andre interesserede. Vi kan derfor kun opfordre dig til, at du løbende holder dig orienteret på både hjemmesiden og Facebook-siden.

Hjemmesiden er det sted, hvor vi lægger programmer og indbydelser ud. Her kan du med andre ord finde de sedler, som er vigtige for dig som forælder at se. Du kan også finde et udvalg af billeder på kredsens hjemmeside. Kredsens hjemmeside er http://www.fdf.dk/aarhus1/.

Instagram

Instagram-profilen anvendes til at vise billeder af vores ugentlige aktiviteter, lejre og ture. Kredsens instagram-profil kan findes under navnet fdfaarhus .

Facebook

Facebook-gruppen bruger vi til den mere uformelle kontakt. Her opdaterer lederne løbende med kommentarer om og til kredsens aktiviteter, og du er meget velkommen til også at kommentere og stille spørgsmål. Her lægger vi også billeder fra kredsens aktiviteter. Facebook-gruppen er en lukket gruppe. Kredsens Facebook-gruppe er https://www.facebook.com/groups/FDFAarhus1/.